Brestyánszky Pál

1916-1994

žil: 
78 rokov
cintorín: 
novy/új
číslo hrobového miesta: 
31

spomienky

spomienky

Mert ott vannak a mindennapokban, Eszünkbe jutnak egy-egy röpke pillanatban, Csak most tudjuk értékelni az egyszer voltat. Halljuk szavaikat... Halk léptekkel, csendesen, nem zavarva álmuk.
"Bennünk él egy arc,egy meleg tekintet. Egy simogató kéz,egy sóhaj egy lehelet. Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet. Amit Tőlünk senki, soha el nem vehet. Egy a reményünk, mely éltet és vezet. Hogy egyszer majd találkozunk Veled!"
Égjen ma is egy gyertya azokért akikre szeretettel emlékezunk
Eltelt hosszú húsz év, hogy elmentél egy boldogabb világba.... Megkondul a harang, Valamit jelezve, Mintha az is tudná, Mit érzek könnyezve. Legyen ez egy szép nap, Mintsem szomorú, Hisz eljött egy újabb, Meghitt évforduló.-apukám Isten nyugosztaljon+++
Mintha ma is látnám dolgos fáradt kezét, Isten nyugosztalja és áldja meg az ég....Nyugodj békében drága apukám, szerettelek nagyon...
Szíve nemes volt, keze dolgos Élete nehéz volt, álma legyen boldog. Csak az hal meg, akit elfelednek Örökké él kit nagyon szeretnek.
Ha fejfád mellett ég a gyertya, Látjuk benne arcod, Odaföntről-messzeségből, Karod felénk nyújtod. Vigyázol ránk most is,tudjuk, Ugyanúgy mint régen, Drága jó apám,sosem feledünk téged!
Halottaink szép emléke Lelkünkben a fényét ontsa, Szeretetünk csodás lángját Senki, semmi ki ne oltsa! Drága apukám nyugodjál békében!